Skip to content

İstanbul Balıkçısı

İstanbul
Balıkçısı

Hizmet Anlayışımız 1982’den Bugüne Balıkçılık Geleneği

İstanbul Balıkçısı olarak 1982’den bu yana balıkçılığı bir meslekten öte, aile geleneği olarak sürdürüyoruz.
Amacımız; denizin tazeliğini Kırşehir’de, herkesin kendine uygun bir seçenek bulabildiği sıcak bir ortamla buluşturmak.

İş yerimizde balıkları; tezgâhtan çiğ ve taze satış, ustalarımızın hazırladığı pişmiş paket servis
ve restoranımızda masaya servis olmak üzere üç farklı şekilde sunuyoruz.
Her gün özenle seçilen balıklarımızı hijyenik koşullarda hazırlıyor, misafirlerimize güvenle ve gönül rahatlığıyla ikram ediyoruz.

İstanbul Balıkçıcı
SINCE 1982